Gimber

Dimitri Oosterlynck komt uit de wereld van de animatiefilm en moest regelmatig naar recepties of feestjes en daar dook telkens hetzelfde vervelende probleem op. Hij moest er kiezen tussen alcohol, een overdosis suiker en water. Bij gebrek aan een waardig en lekker alternatief is hij zelf op zoek gegaan naar een lekker en karaktervol drankje dat kan opboksen tegen alcohol, maar toch alcoholvrij is.

Na wat experimenteren is uiteindelijk het nieuwe drankje Gimber geboren. Volgens de bedenker is het geen drankje met pure gember, aangezien hij er een selectie kruiden en limoen aan toevoegt. Het is een vers concentraat geworden waar je niet alleen de lekkerste drankjes mee maakt, je kan het ook gebruiken om te marineren. Het is bovendien een honderd procent biologisch product zonder bewaar- of smaakstoffen.

200ml: €13,95
500ml: €21,95
700ml: €24,95

Gimber 1

GIMBER Pompoen havermoutbar

voor 6 porties - 45min

INGREDIENTEN

150 ml niet-zuivelmelk
400 g pompoenpuree
3 eetlepels GIMBER
2 eieren of 170 g veganistische yoghurt
2 theelepels peperkoek kruiden
1 theelepel vanille-extract
200 gr (gerolde) havermout
Snuifje zeezout

TOPPINGS

2 eetlepels pecannoten
2 eetlepels rozijnen
1 eetlepel pompoenzaad

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 160 °C en vet een ovenschaal van 22x22 cm in.

Klop de eieren in een grote kom (tenzij je yoghurt gebruikt) en voeg alle ingrediënten toe. Roer tot een gelijkmatig mengsel.

Giet het mengsel in een ovenschaal, vul aan met gehakte noten, rozijnen en pompoenpitten.

Bak in de oven voor 30-35 minuten en laat het geheel afkoelen.

Optioneel: serveer met wat extra yoghurt.

Geniet met een GIMBER HOTTIE.

Wil je iets bestellen?